Pravidla provozu stránek

Informace a souhlas se zpracováním osobních údajů


Děkujeme za Váš zájem o registraci do znalostního kvízu  k e-learningovým lekcím projektu Kraje pro bezpečný internet (www.kpbi.cz). Znalostní kvíz je zaměřen na elektronickou bezpečnost a cílem je ověřit, jaké znalosti má registrovaný v problematice bezpečnosti v kyberprostoru.

Pro úspěšné dokončení registrace je nezbytný souhlas s pravidly provozu stránek, tedy se zpracováním osobních údajů, v rozsahu JMÉNO, PŘÍJMENÍ, E-MAIL za účelem účasti ve Znalostním kvízu KPBI připraveného v rámci projektu Kraje pro bezpečný internet (www.kpbi.cz).

Tyto údaje budou zpracovány za účelem zdárného vyhodnocení znalostního kvízu a vygenerování diplomu pro účastníky kvízu, a to prostřednictvím výpočetní techniky použitím automatizovaného zpracování. Osobní údaje budou zpracovávány pouze po dobu trvání daného ročníku projektu KPBI (do 30. června 2024).

Správcem osobních údajů je Kraj Vysočina, Žižkova 57, 586 01, Jihlava. Kontaktní osobou je koordinátorka projektu KPBI Lucie Časarová, tel.: 721 947 046,  casarova.l@kr-vysocina.cz. Osobní údaje pro správce mohou zpracovávat poskytovatel SW (firma PC Help – www.pchelp.cz) a jednotliví krajští koordinátoři projektu KPBI (kontakty na krajské koordinátory jsou zde - http://www.kpbi.cz/kontakty-na-kraje-c217). Osobní údaje nebudou předávány žádnému dalšímu subjektu.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět zasláním e-mailu na výše uvedený kontakt,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Naposledy změněno: Úterý, 26. září 2023, 07.57