Pravidla soutěže základních a středních škol ve Středočeském kraji pro rok 2023/2024


I.   Všeobecná ustanovení

1.    Soutěž o finanční dar od Středočeského kraje v rámci projektu „Kraje pro bezpečný internet“ (dále jen KPBI) je určena pro základní školy a pro střední školy (včetně učilišť a odborných učilišť), které jsou zřizovány Středočeským krajem.

2.    Tím, že účastník Soutěžního on-line kvízu KPBI (viz Pravidla soutěže KPBI na https://elearning.ecrime.cz/mod/page/view.php?id=51) splní všechny podmínky uvedené v čl. II odst. 1 Pravidel soutěží žáků základních a středních škol a uvede základní školu nebo střední školu zřizovanou Středočeským krajem, kterou navštěvuje, je tato škola automaticky zařazena do soutěže o finanční dar od Středočeského kraje.

3.    Soutěž bude ukončena 29. února 2024.


II.   Hodnotící kritérium

1.    Každá škola, která je zařazená do soutěže o finanční dar, je posuzována podle počtu žáků školy zapojených do Soutěžního on-line kvízu KPBI a celkový počet žáků školy. Každá škola bude hodnocena koeficientem, který vznikne jako výsledek následujícího vzorce: počet žáků školy zapojených do Soutěžního on-line kvízu / celkový počet žáků školy.

 

III.   Odměny vítězům

1.    Finanční prostředky ve výši 30 000,00 Kč od Středočeského kraje získá škola s nejvyšším koeficientem, finanční prostředky ve výši 20 000,00 Kč od Středočeského kraje získá škola s druhým nejvyšším koeficientem a finanční prostředky ve výši 10 000,00 Kč od Středočeského kraje získá škola s třetím nejvyšším koeficientem.

2.    Finanční prostředky budou určený na pořízení vybavení (hardware i software) souvisejícího se zajištěním či zvýšením bezpečnosti žáků při jejich práci ve škole v prostředí internetu.


Naposledy změněno: Čtvrtek, 14. prosinec 2023, 10.52